Femoston hipertenzija


Rodila sam troje djece. Imala sam normalne cikluse od 28 dana i malo bolnu menstruaciju u trajanju od dana. Problemi su počeli prije 10 mjeseci. Prvo su bile jako bolne ovulacije uz izraženi nemir i razdražljivost. U slijedećim mjesecima slijedila su krvarenja u tijeku ovulacije koja su trajala do menstruacije. Vrijeme menstruacije se produžilo toliko da u toku ciklusa nisam krvarila samo dana.

Počelo je lupanje srca, navale vrućine, jake glavobolje, znojenje, bolovi u nogama, jak nemir, drhtanje i pritisak u glavi. Trošila sam Refemin.

DA LI IMATE POVISEN KRVNI PRITISAK (i zasto to moze biti opasno) - Dr Ljiljana Ljuboja

Poboljšanje je bilo vrlo slabo. Liječnik mi je prepisao Trisequens kojeg sam trošila 2 mjeseca.

tiroidni hormoni hipertenzija

Tek tada su femoston hipertenzija veliki kako ukloniti bol hipertenzije. Bilo mi je toliko loše da se nisam femoston hipertenzija maknuti od kuće. Svi simptomi su se pojačali. Jako su me boljela prsa, jedino se smanjilo krvarenje.

Femoston tablete (10mg) – Uputa o lijeku

Psihički mi je bilo jako loše naročito jedan sat nakon uzimanja tablete na večer i ujutro. Morala sam uzimati Helex i primati vitaminske injekcije što nije smanjilo tegobe. Još sam se lošije osjećala. Više nisam mogla ništa raditi, a ni mirovati. Pritisak u glavi je bio nesnošljiv, povremeno nisam dobro vidjela ni čula. Poremetila mi se ravnoteža i imala sam vrtoglavice.

Femoston s menopauza: kako da se i što zamijeniti

Osjećala sam strašan pritisak u prsima i neizdrživ nemir. Morala sam prekinuti i Femoston. Psihički mi je bilo tako loše da sam mislila da ću poludjeti.

hipertenzije i čitanje

Osjećala sam se kao tempirana bomba. Glava mi je pucala i počela sam krvariti iz nosa.

Napravila sam osnovne laboratorijske pretrage, provjerila sam razinu hormona štitnjače, slikanje kralježnice, glave, sinusa. Sve je bilo u redu. Molim Vas da mi odgovorite što bih još trebala napraviti. Može li mi pomoći ako napravim kontrolu razine hormona i može li se na osnovi tih nalaza odrediti prava terapija?

laserska terapija i hipertenzije

Ako nisam mogla podnijeti Trisequens i Femoston, hoću li moći neki treći lijek? Unaprijed zahvaljujem Prof. Velimir Šimunić, dr. Javite se na pregled u Kliniku za ženske bolesti i porode u Zagrebu, Petrova Ponesite sa sobom nalaze svih pretraga koje ste do sada učinili.

bijela vrba hipertenzija

Načinite još i osnovne koagulacijske pretrage te više puta provjerite i krvni tlak. Ako bude potrebe, analizirat će se i razina hormona. Vjerujem kako će se za Vas iznaći primjereno liječenje koje će ublažiti ili ukloniti u potpunosti tegobe koje Vam znatno umanjuju kvalitetu života. Povezani video prilozi.