Hipertenzija prijevod

Upišite riječi Sildenafil za plućnu hipertenziju povišen krvni tlak u plućnom krvotoku u novorođenčadi Hipertenzija prijevod prijevod sadrži stare dokaze iz literature.

Tiazidi kao najbolji prvi izbor u hipertenziji

Molimo kliknite ovdje ako želite pročitati najnoviju verziju ovog sustavnog pregleda na engleskom jeziku. Dio novorođenčadi razvije iv hipertenzije plućnu hipertenziju novorođenčadi PPHNstanje u kojemu je krvni tlak abnormalno visok u krvnim žilama koje dovode krv prema plućima.

Kontinuirano visoki tlak hipertenzija prijevod tim žilama uzrokuje smanjeni protok krvi prema plućima što dovodi do smanjene količine kisika koji se doprema do krvi i svih organa u tijelu.

Temeljem informacija iz 3 kliničke studije koje su uključile 77 djece, zaključak je ovog Cochrane sustavnog pregleda da lijek sildenafil može djelovati na opuštanje tih žila te na hipertenzija prijevod način omogućiti poboljšani protok krvi i bolju dostavu kisika organima.

  1. Tiazidi kao najbolji prvi izbor u hipertenziji Istraživačko pitanje Ovo je prvo ažuriranje Cochraneovog sustavnog pregleda koji je objavljen
  2. Ishemije, liječenje hipertenzije
  3. Tiazidi kao najbolji prvi izbor u hipertenziji | Cochrane
  4. hipertenzija - Hrvatski-Engleski Rječnik - Glosbe
  5. Izvori: Harrison's principles of internal medicine [46] ostali [47] [48] [49] [50] [51] Dijagnoza hipertenzije se postavlja kada bolesnik ima trajno povišeni krvni tlak.

Ta terapija je osobito korisna u slučajevima kada drugi terapijski pristupi nisu dostupni. Međutim, u okolini u kojoj ima dovoljno resursa, potrebne su daljnje studije koje bi usporedile sildenafil s postojećom terapijom da se utvrdi učinkovitost i sigurnost.

Hipertenzija: "Šta je hipertenzija?"

Bilješka o hipertenzija prijevod Hrvatski Cochrane Preveo: Adam Galkovski Ovaj sažetak preveden je u okviru volonterskog projekta prevođenja Cochrane sažetaka. Uključite se u projekt i pomozite nam u prevođenju brojnih preostalih Cochrane sažetaka koji hipertenzija prijevod još uvijek dostupni samo na engleskom jeziku.

Važne informacije