Hipertenzija slajdova


Poštovani i dragi kolegice i kolege, dragi prijatelji Osobita nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na 7. Iskreno vjerujemo da će ovaj skup biti uspješan prvenstveno radi izbora tema koje su danas u središtu interesa kada je u pitanju nadomještanje bubrežne funkcije. U programu će sudjelovati svi najznačajniji stručnjaci koji se bave nefrologijom u našoj zemlji i šire, a multidisciplinarnim pristupom nadamo se privući i suradne struke koji se svakodnevno u svojem radu susreću s ovim problemom.

Medicinski instrumenti 3

DiaTransplant održat će se u Opatiji od Ovaj sada već tradicionalan Simpozij, ostaje trajni svjedok napretka nefrološke, urološke i drugih struka koje skrbe o bolesnicima sa završnim stadijem bubrežne bolesti postupcima nadomještanja bubrežne funkcije u Rijeci i Republici Hrvatskoj. Gdje god da radite i djelujete, iskoristite priliku te se odmaknite od vaše dnevne rutine, kako biste otkrili nove pristupe te hipertenzija slajdova bolje upoznali sa naučenim, ali prije svega kako biste se povezali te vratili kući s novim znanjima, uvidom i idejama, motivirani za svoj rad.

I jako teško j Krivi su malo i mediji, reklame svega i svačega kao "čudotvornog lijeka". Zato je važno osvijestiti da u našem okruženju imamo dostupno mnogo korisnih namirnica i da ih možemo upotrebljavati.

Tijekom Simpozija, kroz cjeline organizirane na teme hemodijalize, peritonejske dijalize, transplantacije bubrega, rijetkih bolesti - Fabrijevoj bolesti kojoj je ove godine posvećen međunarodni satelitski simpozij, sudionici će imati priliku čuti novosti i preporuke za dobru medicinsku praksu te priliku da u raspravi iznesu vlastite stavove i iskustva.

Pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem i prikazom svog rada doprinesete uspjehu ovog DiaTransplanta.

Posebno pozivamo mlade kolegice i kolege kao i studente da sudjeluju u stručnom programu za mlade i studente. Svi Vaši sažeci hipertenzija slajdova dobrodošli. Na kraju, Opatija kao jedan od najljepših gradova na Mediteranu, nudi prijateljsku i srdačnu atmosferu, zajedno uz svoju arhitekturu i bogatu kulturu.

Energija u konzervi – da ili ne?

Radujemo se što ćete svojim dolaskom učiniti ovaj naš skup vrijednijim. Srdačan pozdrav do skorog susreta u Opatiji! Predsjednik simpozija DiaTransplant Prof.

Posted by Ivo pro. Radovana Starca Stres i bolesti U četvrtak Radovan Starc. Ujedno je tim predavanjem predstavljena njegova knjiga pod naslovom Stres i bolesti u slovenskom izvorniku: Stres in boleznikoju je

Sanjin Rački, dr.