Karnitin hipertenzija

Povišeni krvni tlak (hipertenzija) kod sportaša - Building Body Portal

Postova: 15 povišen krvni tlak Evo ovako, imam 21 godinu, visok sam cm, imam 82kg, trenirao nogomet, nadam se da su to, za početak, neke korisnte informacije.

hipertenzija napada prva pomoć

Nakon što sam došao kući nakon 2 mjeseca studiram u lekarstva- hipertenzija sklop daleko od kuće pa sam rijetko kućividio sam da roditelji imaju automatski tlakomjer.

Pa da ozbiljan sam, mjerio sam kad sam došao u petak s faksa.

karnitin hipertenzija primjena enap hipertenzija

Kao to nije nikako dobro, imam tek 21 godinu a karnitin hipertenzija mi je tlak. Tad nisam znao šta to znači, ali sam kasnije našao negdje na netu kada se tlakovi izjednače da dođe do infarkta. Nisam neki hipohondar pa je to ostalo sve iza mene, to je bilo prije nekih 6 mj, karnitin hipertenzija sad me brine ovo: imam zadnjih tjedan dana glavobolju, nije neka strašna bol da me ubija, ali boli, osjećam se slabo, ujutro kad se probudim noge me bole kao da sam dan prije se preforsirao u teretani, točnije probudi me bol u nogama, ali ta bol prođe čim karnitin hipertenzija razgibam karnitin hipertenzija nakon 15, 20 minuta.

karnitin hipertenzija

Isto tako, otišao sam s prijateljem na tenis ujutro u 8, kad karnitin hipertenzija karnitin hipertenzija probudio noge su me bolile, ali ono tako mi je bilo i danima prije pa ništa.

No kad sam bio karnitin hipertenzija tenisu karnitin hipertenzija je bilo ok prvih 30 min, no nakon toga vrtoglavica teška, moram se koncentrirati da bi lopticu uspio vidjeti, zvjezdice u "očima". Pričao sam sa sestrom preko skypea i rekao joj za probleme koje imam i ona mi je rekla da sam možda anemičan ili da imam dijabetis, pa mi je rekla da pogledam donje očne "kapke" i rekla je ako ne izgleda krvavo da je u pitanju anemija, pogledao sam izgleda krvavo, tj i meni i cimeru je isto morao sam naći neko mjerilo pa smo tu mogućnost odbacili, pitala me da li mršam, no ne mršam imam 2 godine kostantno 82 kg.

karnitin hipertenzija novine hipertenzija baka

Zadnje uređivanje moke'e :

Važne informacije