Konoplja hipertenzije, Visoki krvni tlak i konoplja — Green Balkan


Jesu li ' izopačeniji'? Studija o ateistima otkrila nešto zapanjujće Rezultati su to studije u koju je bilo uključeno oko osoba.

konoplja hipertenzije

Poznato je da je nekoliko američkih saveznih država legaliziralo marihuanu, a još ih nekoliko kani to učiniti. U brojnim je saveznim državama njezina upotreba dekriminalizirana.

konoplja hipertenzije

Ako konzumiranje kanabisa utječe na razvoj kardiovaskularnih bolesti i u konačnici uzrokuje konoplja hipertenzije pojedinca, na zdravstvenoj je zajednici i na kreatorima politike da povedu računa o zaštiti zajednice", smatra Yankey. Poznato je da se marihuana koristi u medicinske svrhe, primjerice kod liječenja glaukoma, no zna se i da ta biljka sadrži oko kemijskih tvari od kojih neka djeluju antibakterijski, neka opuštaju, a neka mogu uzrokovati halucinacije.

Biljka buducnosti - Konoplja

Glavni sastojak kanabisa je psihoaktivna tvar THC deltatetrahidrokanabinol. U istraživanju, čiji su rezultati objavljeni u časopisu European Journal of Preventive Cardiology, sudjelovalo je dvadesetgodišnjaka u sklopu velike ankete provedene na državnoj razini. Napravljena je usporedba s podacima o smrtnosti iz Državnog centra za zdravstvenu statistiku.

  • Što učiniti ako i migrena i hipertenzija CBD iskustva korisnika.
  • Hipertenzija - prehrana po tegobama unknown-days.com
  • Tema obilježavanja Svjetskog dana hipertenzije —

Rezultati ankete pokazali konoplja hipertenzije da je prosječno konzumiranje kanabisa među mladima trajalo oko 11 i pol godina. U toj je populaciji zabilježen gotovo tri i pol puta veći rizik od smrti od posljedica hipertenzije nego kod osoba koji su kazali da ne konzumiraju marihuanu.

konoplja hipertenzije

Ustanovljeno je i da je opasnost rasla sa svakom godinom pušenja. Znanstvenici koji nisu sudjelovali u istraživanju smatraju da istraživanje treba ponoviti, no da i postojeći rezultati izazivaju zabrinutost.

konoplja hipertenzije