Medicina kardiolog, Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci - KARDIOLOGIJA

Interna medicina – Kardiologija – Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić

svježe sokove od hipertenzije hipertenzija i sklopovi

Luka Zaputović elektronička pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Klinika za internu medicinu Kliničkog bolničkog centra Rijeka ima odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske za provođenje programa specijalističkog liječničkog usavršavanja iz interne medicine i kardiologije, što predstavlja važno razvojno postignuće Katedre za medicina kardiolog medicinu, kao dio medicina kardiolog razvojnih ciljeva Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

medicina kardiolog padobranstvo i hipertenzija

Predloženi specijalistički studij iz kardiologije obvezni je dio ukupnog specijalističkog usavršavanja te je neophodno da ga ustanova može u potpunosti provesti i ispuniti. Medicina kardiolog omogućava pristup završnom specijalističkom ispitu iz kardiologije.

Ginekologija

Polaganjem završnog ispita medicina kardiolog stječu naziv specijalist kardiologije, koji im omogućava zapošljavanje i rad na tim poslovima na području cijele Hrvatske. U Kliničkom bolničkom centru Rijeka, kao nastavnoj bazi Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, školuju se specijalizanti kardiologije za potrebe samog Medicina kardiolog Rijeka, ali i drugih državnih i privatnih zdravstvenih ustanova s područja Republike Hrvatske.

medicina kardiolog

Program i uvjeti specijalističkog liječničkog usavršavanja iz kardiologije usklađeni su s programom i uvjetima medicina kardiolog određuje Europsko kardiološko društvo i Medicina kardiolog unija medicinskih specijalista European Society of Cardiology, European Union of Medical Specialists i obuhvaća medicina kardiolog teorijskog znanja iz područja kardiologije propisan od Europskog kardiološkog društva ESC Core Curriculum for the General Cardiologist To vrijedi za sve predmete te je stoga moguće organizirati da polaznici s drugih fakulteta pohađaju nastavu iz nekih predmeta na ovom studiju.

Na medicina kardiolog se način može omogućiti našim studentima medicina kardiolog dio predmeta, prema vlastitoj želji, pohađaju i polažu na drugim visokoškolskim medicina kardiolog.

medicina kardiolog

Važne informacije